Mindre än 2 månader kvar

Hallå raringar. 

Graviditetsvecka 32 är här och det är officiellt höst i Malmö. Jackan har åkt fram & både jag och albin har köpt oss nya skor. Från och med nu är det klänning och löparskor som gäller för min del, mina 2 par gravidjeans är för små - vilket jag blev jätteledsen över - men kan ha hängselbyxor och klänning forfarande så finner lite tröst i det åtminståne. 
Vardagen här i Skåne är sig lik, jag försöker röra på mig i den mån det går men har inte tagit mig till boxen på en dryg vecka, lugnare promenader är vad som funkat för kroppen senaste tiden. Det är full fart i magen stora delar av dygnet nu och vår skatt verkar vara en pigg liten kille! Det är fantastiskt att dela hela denna resa med albin, han styr och ställer, pratar med magen och är extremt noga med att säga godnatt varje kväll om så han kommer hem vid 23.30 och jag redan sover. 
Jag har tänkt mycket på det där, lyxen att dela graviditeten med albin. Veckorna albin jobbar kväll kan jag känna mig ensammast i världen (hej gravidhormoner!) och det har kanske aldrig varit så jobbigt att bo i Skåne innan. Jag har haft lyxen att följa nästan alla mina systrars graviditeter, sett hur dom diskuterar, pratar och jämför, men allt det faller vid sidan av när man bor 45 mil bort, den enda som får höra alla mina tankar och funderingar är just Albin och där av känns han så himla delaktig i hela graviditeten. Jag har inte varit hemma sedan midsommar, då var jag i vecka 20 och nu har vi klivit in i v.32, jag tror jag kan räkna på en hand de gånger jag pratat i telefonen med min familj sedan dess - crazy jag vet men livet liksom rullar på med jobb, skola och vardag. Men visst känns det ensamt ibland, när jag googlar efter svar på vissa frågor eller försöker lista ut när det är rimligt att börja fixa här hemma inför bebis ankomst etc. Alla de där små sakerna jag vet att jag skulle frågat mamma, Jill eller Johanna om ifall att jag hade bott i Östergötland.
Nog om det! Jag ska försöka ta mig hemåt i början av oktober när skolan slutar och jag går på mammaledighet! Jag har faktiskt bara 2(!) arbetsdagar kvar nu, galet och såsåså skönt verkligen! Det känns att det närmar sig bebis ankomst och det känns så spännande!
Hoppas ni har det fint gänget! 
Kärlek 


Exakt 10 veckor mellan bilderna! I princip bara magen som vuxit, så häftigt att se utvecklingen. Jag känner att jag blir mer och mer osmidigt men det är extremt svårt att se att jag blir rundare om magen om än jag märker det på alla kläder 😅


Veckorna rullar på

Godmorgon! 

06.54 & jag sitter på bussen påväg till jobbet. Sedan förra veckan varvar jag plugg med jobb vilket hittills funkar fint. Jag kör skola mån, ons, fre & jobb tis & tors, så idag är första jobbdagen denna vecka. 
Igår blev det höst här i Malmö, det är grått ute och regnet hänger i luften, inget mig emot direkt. Kroppen känns lite lättare när det är svalare ute och om det håller i sig kanske jag snart har mina små fötter tillbaka så jag kan ha ett par snygga sneakers istället för birkestock! Idag har jag lyckats klämma mig i mina metcons som jag jobbat på att successivt tänja ut när jag kört crossfit, tur det finns många olika modeller av träningsskor där hemma 🙈 
.
Mellan skola och jobb försöker jag ta det lugnt, jag har börjat få mer sammandragningar och här om natten hade jag värk i ryggen så fokus just nu är att dra ner lite på tempot. Det är så svårt att inte göra allt som jag är van vid att göra, orken finns ju fortfarande där, energin kom tillbaka för några veckor sedan och sedan dess har jag styrt med träning, skola, jobb & allt annat precis som innan graviditeten. Men vi vill ju såklart att lilla O stannar i magen fram till november så jag kämpar med att ta det lite lugnare. Vi ska till BM nästa vecka och det ska bli skönt att få en update på hur allt ser ut, känns som om det var länge sedan sist. Jag har hållit samma vikt i 3 veckor nu så på fredag hoppas vi på att jag lyckats gå upp lite, svårt att veta om bebis går upp som han ska och att jag går ner eller om vi står stilla i vikt båda två (vore märkligt) men ska hur som bli gott att prata med BM! Hittills har jag gått upp 9kg och är i v.31 (30+4). 
.
Annars händer det inte sådär jättemycket just nu, september är en mellanmånad för oss, vi väntar besök av Anna, elin och Minousan i slutet av månaden och jag ska skriva en tenta. Jag och albin hänger på webbshoppar om kvällarna för att leta efter de sista sakerna till lilla O, just nu är vi i en djungel av fina sängkläder, Babynest och åkpåsar. Vår vagn har levererats och planen är att hämta den under denna månad och någongång inom en snar framtid ska vi köp hem drösvis med parfymfritt tvättmedel och börja ta bort alla prislappar från minikläderna i garderoben och tvätta upp allt, JISSES! När gick tiden såhär snabbt!? Jag har ju uppenbarligen 1000 saker att göra denna månad. 
.
Hoppas ni har det fint hörrni och att ni överlevde ännu ett bebisinlägg.
Puss 

Finaste sängkläderna (med valar & blommor 😭😍)  och mobilselfies!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se