Februari och vardagslivet

Hej igen raringar! 

Det är snart en månad sedan sist jag skrev något, mestadels för att jag styrt med annat. 
Idag har jag fredagsfeeling fast att det bara är torsdag, sånt kan vara lite surt - men samtidigt lite lyxigt på något underligt vis. 
.
Så, sedan sist har vi nog inte gjort så mycket?Jobbat för fullt, tränat massvis & så firat 6 år tillsammans. Det känns som att jag & albin varit tillsammans föralltid, men ändå är jag sådär löjligt nykär förjämnan, tänk så lyckligt lottad jag är som får dela hela mitt liv med honom! Det är galet att Malmö har varit vårt hem i 3,5 år och vi har snart varit förlovade i 1år, tiden springer verkligen iväg. 
.
Annars då? Jaa ni, för första gången på länge har jag inte sådär jättemycket att berätta. Vi lever i en fantastisk vardag och jag försöker stanna upp för att njuta av nuet så ofta jag kan. Framtiden känns spännande och vi välkomnar den med öppna armar, vad som händer under 2017 är ännu oklart. Ett par resor, kanske ska jag läsa någon kurs? Kanske ska albin plugga, byta jobb eller tävla massor i crossfit. Oklart men härligt att livet inte längre planeras utifrån tentor och studiemedel. 

Ta hand om er! 
Pussar & kärlek från Malmö 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se