Min trygghet

Hallå gänget! 

En av få gånger jag skriver på kvällen, jag brukar alltid sitta tidigt på morgnarna med huvudet fullt av tankar, på kvällen är jag oftast för trött. 
Men idag har jag varit ledig, jag har varit hos BM och gjort glukosbelastning med fina resultat, mina värden är fortfarande toppen vilket känns jätteskönt! Så länge jag slipper äta tillskott och får i mig alla nödvändigheter genom maten är jag tacksam! Minis hjärta, mitt blodtryck och måtten på magen var också kanon! Magen & lilla O följer sin kurva och BM kände även hur han låg och han har redan lagt sig tillrätta med huvudet neråt! Åh allt kändes så himla verkligt när hon sa det, jag misstänkte att han hade vänt sig för senaste dagarna har han envisats med att sparka upp mot mina högra revben konstant, nu hoppas vi att han ligger kvar såhär i 10 veckor till! 
.
Efter BM käkade jag och albin lunch tillsammans och kollade senaste avsnittet GOT innan han åkte till jobbet vid 13. Under eftermiddagen har jag mest styrt hemma, plockat med tvätt, disk och dammsugit. Vid 17 tog jag en lång promenad i kvällssolen med en pod i lurarna. Sedan jag kom hem har jag mealpreppat inför resten av veckan och nu hänger jag i soffan i hopp om att hålla mig vaken tills albin kommer hem (det har hänt typ 3 gånger sedan han började jobba skift) 
.
Tänk så lyckligt lottad jag är att jag har honom, min albin. När vi blev tillsammans var han min enda trygghet, idag känner jag mig betydligt mer trygg i mig själv men många gånger är han där och stöttar upp mig i stort och smått. Tänk vilket liv vi byggt upp, med flytt till Malmö, plugg, jobb, lägenhet och snart har vi vår son här. Jag vet att albin kommer vara mini o's största trygghet här i livet också och jag är så innerligt tacksam och glad att albin ska bli pappa till vårt barn, jag är helt säker på att han kommer bli den bästa pappan i världen. 
.
Hoppas ni haft en fin tisdag.
Puss Ett soligt augusti

Hej! 

Augusti bjuder hittills på härligt väder och sensommarkänslor. Jag sitter på bussen hem efter en av de vanligaste jobbdagarna på länge, de flesta av mina kollegor är tillbaka efter semestern och våra brukare likaså. Det har varit lyxigt att jobba i mindre skara under sommaren men känns samtidigt skönt att få tillbaka alla. Alla tillför sitt speciella till arbetsgruppen och när folk är iväg på semester märks det extra mycket att någon saknas. 
.
Jag har bestämt mig för att jobba 2v in i september = jag jobbar en månad till ganska exakt. Mycket kan hända men just nu mår jag verkligen jättebra och känner att jag lika gärna kan jobba lite längre. Jag kommer gå i skolan samtidigt vilket innebär att jag bara kommer vara på plats på jobbet ca. 2 dagar i veckan vilket känns lite lagom. Det om det. 
.
Utöver jobb så rullar vardagen på som vanligt. Vi hade besök av både Johanna & mina 2 äldsta syskonbarn i förra veckan & av Albins mormor och morfar nu i helgen så det har varit full fart på siståne. Igårkväll kände jag mig nästan lite tom när jag hade gått och lagt mig, nästa sak som är planerad är skolstarten (vilket jag inte ser fram emot sådär överdrivet mycket) och sedan är det i princip förlossningen vilket känns GALET! Vi har haft mycket att pyssla med hittills, semester, barnvagnsköp och diverse besök, småpyssel helt enkelt men nu är schemat tomt ett tag framöver vilket känns både konstigt och välbehövligt. Vi ska komma iväg och köpa en spjälsäng och lite sådana saker i nästa månad men annars är det förvånansvärt lugnt. Jag misstänker att vi som alltid kommer ha fullt upp ändå..!
.
Nu ska jag strax hoppa av bussen och gå hem för att byta om, det är träning som står högst upp på eftermiddagens schema. Jag tror att jag även kommer hitta min man någonstans i boxen. 
.Random bilder från kamerarullen 🤷🏼‍♀️


Det som är livet

Godmorgon gänget! 

Måndag och tillbaka till verkligeheten igen. Ett par veckor kvar på jobbet innan det är dags för lite plugg en månad. Tror det kan bli en bra nedtrappning från att jobba 100% till att plugga 100% innan bebis kommer, lite föreläsningar då och då men ändå få tid till att vila och röra på mig. Det sistnämnda blir allt för ofta bortprioriterat i dagsläget för att jag inte riktigt orkar ta mig ut efter jobbet, när jag kommer hem runt 17 och alla vardagssysslor är gjorda vid kl. 19 är energin slut, ofta somnar jag i soffan då. Men det är också i princip den enda åkomman som graviditeten orsakat hittills, tröttheten alltså. Jag mår annars prima och känner mig mer eller mindre som mig själv. Fortfarande smidig i v.27 (26+3 i skrivande stund), är pigg om dagarna (not som much om kvällarna), mina värden är jättebra och jag känner mig fortfarande stark! Så det enda som känns trist är att träningen inte riktigt är vad den en gång varit - meeeen jag har ju hela livet på mig att träna när bebis är här hos oss! 
.
Förra veckan var vi hos BM för kontroll, mätte magen, kollade mini O's hjärtljud, kollade alla min värden och allt såg jättefint ut. Den 22e ska vi på glukosbelastning för att se så jag inte håller på att få graviddiabetes och sedan börjar kontrollerna komma tätare för att se så att bebis växer bra! Så spännande, då känns det verkligen som att det börjar närma sig bf! 
Jag äter ännu inga tillskott och hemma äter vi precis som innan jag blev gravid - lite mindre ostar och i princip allt kött får hänga några dagar i frysen innan vi tillagar det men annars så! Hittills har jag gått upp ca. 6kg och det ska bli spännande att se vad vi slutar på - till en början var jag orolig för att gå upp för mycket men sedan när jag inte gick upp något alls var allt jag ville att gå upp i vikt för att veta att bebisen mådde bra och nu känner jag mig helt neutral i frågan. Såvida både jag och O mår bra spelar det inte någon roll alls! 
.
100% gravidsnack denna måndag! 
Hoppas ni får en fin dag, puss
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se