Lång vecka trots kortvecka

Hej raringar! 

Äntligen fredag! Jisses så skönt. Trots att det varit en kort jobbvecka har det känns såååå segt. Jag som trivs på jobbet & älskar att hänga där brukar tycka att veckorna springer iväg men denna jobbvecka har känts som närmare 9 dagar och inte alls som 4. 
I helgen ska vi ta det lugnt, förra helgen var fullspäckad med familjehäng & påskfirande, det var så lyxigt & mysigt att vara hemma hos familjen men det är alltid mycket som ska hinnas med! Så denna helg ska det bli skönt att bara få ta sovmorgon, gå till boxen & träna & göra de där vardagliga sakerna tillsammans med albin, allt helt utan stress. 
Dessutom har albin jobbar kväll denna vecka så vi har inte haft möjlighet att ses alls, vilket gör att det känns extra viktigt att få hänga med honom. Saknar honom så mycket dessa veckor, hade aldrig kunnat gissa att det skulle vara så efter mer än 6 år tillsammans - känns så fint att äntligen få träffas igen på fredagskvällen, jag blir alltid alldeles tårögd när han kommer hem & det känns som om han varit borta i evigheter. #blödig 
.
Annars är livet kanon precis som vanligt! Våren är här, om än det regnar just idag. Det är grönt på gräsmattor & bladen på träden börjar slå ut, så skönt! Dessutom är det mindre än en månad kvar till vi åker till Paris nu! & direkt när vi kommer hem ska jag iväg till Östergötland igen & krama på familjen. 
Nu ska jag hoppa av bussen & springa in på Ica maxi, taco-shopping står på schemat! 
Puss 


Tisdag och veckans planer

Godmorgon raringar! 

Klockan är tidigt och jag sitter på bussen påväg till jobb. Min första jobbdag denna vecka faktiskt! I fredags tog jag ledigt pga att jag skrev mitt teoriprov för körkortet vilket kändes lyxigt! Jag var även hos frissan & klippte av allt slitet vinterhår. I helgen har det varit väldigt lugnt, både jag och albin har varit trötta så vi har plockat och städat i lägenheten, vi har tränat lite och ätit gott! En skönt uppladdningshelg inför påskfirandet denna vecka! 
Igår var jag också ledig. Jag kuggade min uppkörning på morgonen och efter det tog jag legolas till veterinären. Han har varit förkyld ett tag och i helgen så har jag upplevt honom som slö. Så det togs blodprov, röntgenbilder, gjordes undersökningar och en hel hög andra saker. Tillsist fick vi antibiotika i 14 dagar till att börja med + något antiinflammatoriskt så förhoppningsvis slipper han sin förkyldning snart. Han har även ätit dåligt senaste dagarna men redan igårkväll började han äta igen & inatt väckte han oss vid 03 och ville ha mat så det känns skönt att han är på bättringsvägen! 
.
Så, resten av veckan då? På torsdag åker vi heeeeem till Östergötland! & ingen är gladare än mig för det! Vi har inte varit hemma sedan i julas och då hann vi bara träffa min familj i ca 2h på julafton så det ska bli så skönt att träffa alla. Det känns som evigheter sedan sist <3 
.
Nu är jag strax på jobb! 
Hoppas ni får en fin vecka, puss! 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se