Torsdag & långhelg

Hallå mitt gäng!
Försöker få lite rutin på detta med skrivandet igen, vi får väl se hur länge det håller i. Det känns som en bra grej att göra på bussen, så har jag ju alltid känt & när jag har lite extra energi före eller efter jobbet är det bra att passa på!
.
Jag är alltså påväg hem från jobb. Torsdag & jag är ledig imorgon vilket känns guld, sååå mycket i huvudet efter alla nya intryck & rutiner på jobbet, men väldigt spännande. Mycket utmanande situationer som ska lösas & sakar man ska anpassa sig till, men om det inte var så skulle jag troligtvis redan ha tröttnat haha!
.
Ikväll ska vi (som alltid) till boxen, vi skulle även behöva storhandla inför finbesök i helgen. Imorgon har jag körlektion på morgonen sedan ska jag röja & storstäda hela läggan! Så skönt, det var ett tag sedan sist nu, har varit så mycket som hänt ändå på siståne & storstäd har inte varit 1a prio.
.
Igår hade jag körlektion, jag var hos veterinären med legolas som är förkyld och har varit det ett bra tag nu, han fick 3 olika mediciner som vi ska ge honom i hopp om att han bättrar sig inom 2 veckor, annars blir det röntgen & styr, fy min stackars bebis! :( ❤️
Efter veterinären tog jag en fika på stan med Amanda & spenderade senare resten av kvällen i soffan!
.
Hoppas ni har det fint raringar!
Här är, som ni hör, det mesta toppen. Vi längtar efter Minousan-gos & en härlig ledig helg i höstsolen.
Puss!


Nya jobbet och livet i övrigt

Godmorgon i mörkret raringar!
Här i Malmö jobbar vi oss in i nya rutiner, jag har för första gången i mitt liv ett jobb som varar mellan 8-15.30 på vardagarna som de flesta andra i detta land! Väldigt ovanligt eftersom jag är van att jobba kväll, helg & oregelbundet på de flesta plan, men även lite skönt, speciellt de veckor albin jobbar typ samma tider. Dock inser jag nu vilken lyx vi haft när jag kunnat styra & ställa på lediga stunder, städat, tvättat och allt där till, nu när vi kommer hem är det raka vägen till boxen följt av matlagning, dusch & sovdags!
Förhoppningsvis kommer jag vara lite piggar om några veckor när jag kommit in i alla rutiner!
Hur som, jobbet är härligt! Jag ska gå bredvid 2 dagar till sedan börjar allvaret, så spännande! Tvivlar på att det finns någon som tycker det är så kul att lära sig saker som jag, bästa känslan!
.
Träningen rullar på den också, rehab blandat med wod's som ryggen inte tycker är allt för jobbiga. Det har varit endel bakslag på siståne, men när kroppen känns så pass ok att jag kan göra wallballs och boxjumps så kan jag inte motstå, även om jag mer än borde.
Vi ska även på julbord med fabriken den 27e tror jag det var, ser fram emot det så mycket. Julbord & utgång med det gäng som kommit att bli vår Malmöfamilj, fantastiskt ju!
& så kommer Elin, Minousan & Jörgen denna helg. Ja ni hör ju, vi lever på små rosa moln för tillfället!
.
Nu ska jag läsa tidningen & rensa huvudet lite innan jag är framme på jobbet!
Kärlek till er, puss!

Bjussar på ett härligt gäng bilder från när vi tog en lång promenad i höstsolen i lördags. Vi passade på att ta en fika på stan på vägen hem också!


En ny president

Jag vet inte vad som skrämmer mig mest; den enorma okunskap som vi fick bevittna inatt, eller människors oförmågan att vara medmänsklig.

När jag vaknade strax innan 06 imorse och såg att det var 95% chans (enligt mig risk) att Trump skulle vinna valet släckte jag snabbt min skärm på mobilen igen. Jag kröp närmare albin och önskade efter ett mirakel, att Obama skulle få sitta kvar, att Clinton på något makalöst vis skulle slå Trump, att Trump skulle få en hjärtattack, att Trump sa att han skojat & att han visst kan tänka vettiga tankar & inte alls är rasist, har en vidrig kvinnosyn eller vill bygga en mur vid gränsen till Mexiko. Men icke. Detta är sanningen nu, majoriteten av USA tycker som Trump, vill ha den förändring som Trump lovar. Majoriteten av USA bryr sig inte om miljöhotet, dom ser inget värde i de mänskliga rättigheterna, dom anser inte att kvinnor har samma värde som män, dom tycker inte att alla människor ska ha samma chans att leva.

Det kanske är det som skrämmer mig mest. Att han inte längre är ensam, Trump. Han har mer än 50% av USA bakom sig, som stöttar det han säger, tycker och vill.


Mitt i allt detta elände så vaknade jag upp i trygghet. Det var snö utanför vårt sovrumsfönster & solen kikade in mellan rullgardinerna. Och det var tur, annars skulle jag nog legat kvar i sängen hela dagen. Istället gick jag till körskolan, & senare på jobbintervju där jag blev erbjuden en tjänst på sociala resursförvaltningen inom LSS, vilket såklart känns jättekul. Spännande med nya utmaningar, vi får se hur det känns på provjobbet helt enkelt!
Men innan dess ska jag hjälpa Tessan i köket på condeco & ha en ledig lördag tillsammans med mannen i mitt liv!

Kärlek till er hjärtan! Ta hand om varandra.

Knäppte ett par bilder på detta lilla monster imorse. Min lilla tuss ❤️


Evigheter sedan sist

Hallå raringar! Det var verkligen superlänge sedan jag skrev något, jag vet egentligen inte varför. Efter resan till usa var livet glitter och regnbågar, livet fortsatte med uppsatsskrivande som resulterade i ett par tunga veckor som i slutändan lönade sig när jag fick högsta betyg. Jag har alltså lyckats få en examen i mänskliga rättigheter med VG (vilket på universitetet är det högsta betyget) som snittbetyg, jag förstår det inte ens själv.
Hur som helst är jag löjligt stolt, nöjd och lycklig.

Jag vet inte vad jag hade väntat mig efter examen, men någon form av paus kanske. Vilket såklart inte hände, livet liksom fortsatte precis som vanligt. Så jag tog tag i projekt "skaffa körkort" så nu kör jag bil 3 gånger i veckan på körskola och läser teoriböcker. I kombination med det springer jag på jobbintervjuer, jobbar i köket på Condeco & så har jag börjat jobba på Holy Greens. Imorgon ska jag på min 2a intervju för ett jobb inom LSS för Malmö kommun vilket känns jätteroligt.

Ja annars då? Förutom jobb & körkort. Då är det liksom tidigare mycket träning. Ryggen känns krasslig vissa dagar & helt felfri andra, det går helt enkel framåt och bakåt och framåt igen, sådär som rehab gärna gör. Albin tävlade i crossfit i helgen, och jag blir alltid löjligt stolt när han gör det. Han är fantastisk den där mannen!

Utöver vardagen längtar vi mycket efter jul. Det ska bli skönt att få åka hem, kanske se snö!? & krama på alla där hemma. Iår firar vi julafton i Kuseboholm med Albins familj & släkt till skillnad från tidigare år när vi varit med min familj. Nu när det är barn & firande på båda våra sidor har vi bestämt oss för att köra varannat år, lika bra för att få någon ordning på allt friande.


Nu ska jag koka te, ta fram kladdkakan med fudge & havssalt som jag bakade tidigare ikväll & invänta att albin kommer hem från jobbet. Vi ska följa valvakan halva natten & heja fram Clinton!
Vi kanske hörs snart igen, jag hoppas det.
Puss

Tillsvidare får ni; mobilbilder från resan, en bild från minousans dop, Albins som tävlar & annat blandat!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se