Mindre än 2 månader kvar

Hallå raringar. 

Graviditetsvecka 32 är här och det är officiellt höst i Malmö. Jackan har åkt fram & både jag och albin har köpt oss nya skor. Från och med nu är det klänning och löparskor som gäller för min del, mina 2 par gravidjeans är för små - vilket jag blev jätteledsen över - men kan ha hängselbyxor och klänning forfarande så finner lite tröst i det åtminståne. 
Vardagen här i Skåne är sig lik, jag försöker röra på mig i den mån det går men har inte tagit mig till boxen på en dryg vecka, lugnare promenader är vad som funkat för kroppen senaste tiden. Det är full fart i magen stora delar av dygnet nu och vår skatt verkar vara en pigg liten kille! Det är fantastiskt att dela hela denna resa med albin, han styr och ställer, pratar med magen och är extremt noga med att säga godnatt varje kväll om så han kommer hem vid 23.30 och jag redan sover. 
Jag har tänkt mycket på det där, lyxen att dela graviditeten med albin. Veckorna albin jobbar kväll kan jag känna mig ensammast i världen (hej gravidhormoner!) och det har kanske aldrig varit så jobbigt att bo i Skåne innan. Jag har haft lyxen att följa nästan alla mina systrars graviditeter, sett hur dom diskuterar, pratar och jämför, men allt det faller vid sidan av när man bor 45 mil bort, den enda som får höra alla mina tankar och funderingar är just Albin och där av känns han så himla delaktig i hela graviditeten. Jag har inte varit hemma sedan midsommar, då var jag i vecka 20 och nu har vi klivit in i v.32, jag tror jag kan räkna på en hand de gånger jag pratat i telefonen med min familj sedan dess - crazy jag vet men livet liksom rullar på med jobb, skola och vardag. Men visst känns det ensamt ibland, när jag googlar efter svar på vissa frågor eller försöker lista ut när det är rimligt att börja fixa här hemma inför bebis ankomst etc. Alla de där små sakerna jag vet att jag skulle frågat mamma, Jill eller Johanna om ifall att jag hade bott i Östergötland.
Nog om det! Jag ska försöka ta mig hemåt i början av oktober när skolan slutar och jag går på mammaledighet! Jag har faktiskt bara 2(!) arbetsdagar kvar nu, galet och såsåså skönt verkligen! Det känns att det närmar sig bebis ankomst och det känns så spännande!
Hoppas ni har det fint gänget! 
Kärlek 


Exakt 10 veckor mellan bilderna! I princip bara magen som vuxit, så häftigt att se utvecklingen. Jag känner att jag blir mer och mer osmidigt men det är extremt svårt att se att jag blir rundare om magen om än jag märker det på alla kläder 😅


Veckorna rullar på

Godmorgon! 

06.54 & jag sitter på bussen påväg till jobbet. Sedan förra veckan varvar jag plugg med jobb vilket hittills funkar fint. Jag kör skola mån, ons, fre & jobb tis & tors, så idag är första jobbdagen denna vecka. 
Igår blev det höst här i Malmö, det är grått ute och regnet hänger i luften, inget mig emot direkt. Kroppen känns lite lättare när det är svalare ute och om det håller i sig kanske jag snart har mina små fötter tillbaka så jag kan ha ett par snygga sneakers istället för birkestock! Idag har jag lyckats klämma mig i mina metcons som jag jobbat på att successivt tänja ut när jag kört crossfit, tur det finns många olika modeller av träningsskor där hemma 🙈 
.
Mellan skola och jobb försöker jag ta det lugnt, jag har börjat få mer sammandragningar och här om natten hade jag värk i ryggen så fokus just nu är att dra ner lite på tempot. Det är så svårt att inte göra allt som jag är van vid att göra, orken finns ju fortfarande där, energin kom tillbaka för några veckor sedan och sedan dess har jag styrt med träning, skola, jobb & allt annat precis som innan graviditeten. Men vi vill ju såklart att lilla O stannar i magen fram till november så jag kämpar med att ta det lite lugnare. Vi ska till BM nästa vecka och det ska bli skönt att få en update på hur allt ser ut, känns som om det var länge sedan sist. Jag har hållit samma vikt i 3 veckor nu så på fredag hoppas vi på att jag lyckats gå upp lite, svårt att veta om bebis går upp som han ska och att jag går ner eller om vi står stilla i vikt båda två (vore märkligt) men ska hur som bli gott att prata med BM! Hittills har jag gått upp 9kg och är i v.31 (30+4). 
.
Annars händer det inte sådär jättemycket just nu, september är en mellanmånad för oss, vi väntar besök av Anna, elin och Minousan i slutet av månaden och jag ska skriva en tenta. Jag och albin hänger på webbshoppar om kvällarna för att leta efter de sista sakerna till lilla O, just nu är vi i en djungel av fina sängkläder, Babynest och åkpåsar. Vår vagn har levererats och planen är att hämta den under denna månad och någongång inom en snar framtid ska vi köp hem drösvis med parfymfritt tvättmedel och börja ta bort alla prislappar från minikläderna i garderoben och tvätta upp allt, JISSES! När gick tiden såhär snabbt!? Jag har ju uppenbarligen 1000 saker att göra denna månad. 
.
Hoppas ni har det fint hörrni och att ni överlevde ännu ett bebisinlägg.
Puss 

Finaste sängkläderna (med valar & blommor 😭😍)  och mobilselfies!


Min trygghet

Hallå gänget! 

En av få gånger jag skriver på kvällen, jag brukar alltid sitta tidigt på morgnarna med huvudet fullt av tankar, på kvällen är jag oftast för trött. 
Men idag har jag varit ledig, jag har varit hos BM och gjort glukosbelastning med fina resultat, mina värden är fortfarande toppen vilket känns jätteskönt! Så länge jag slipper äta tillskott och får i mig alla nödvändigheter genom maten är jag tacksam! Minis hjärta, mitt blodtryck och måtten på magen var också kanon! Magen & lilla O följer sin kurva och BM kände även hur han låg och han har redan lagt sig tillrätta med huvudet neråt! Åh allt kändes så himla verkligt när hon sa det, jag misstänkte att han hade vänt sig för senaste dagarna har han envisats med att sparka upp mot mina högra revben konstant, nu hoppas vi att han ligger kvar såhär i 10 veckor till! 
.
Efter BM käkade jag och albin lunch tillsammans och kollade senaste avsnittet GOT innan han åkte till jobbet vid 13. Under eftermiddagen har jag mest styrt hemma, plockat med tvätt, disk och dammsugit. Vid 17 tog jag en lång promenad i kvällssolen med en pod i lurarna. Sedan jag kom hem har jag mealpreppat inför resten av veckan och nu hänger jag i soffan i hopp om att hålla mig vaken tills albin kommer hem (det har hänt typ 3 gånger sedan han började jobba skift) 
.
Tänk så lyckligt lottad jag är att jag har honom, min albin. När vi blev tillsammans var han min enda trygghet, idag känner jag mig betydligt mer trygg i mig själv men många gånger är han där och stöttar upp mig i stort och smått. Tänk vilket liv vi byggt upp, med flytt till Malmö, plugg, jobb, lägenhet och snart har vi vår son här. Jag vet att albin kommer vara mini o's största trygghet här i livet också och jag är så innerligt tacksam och glad att albin ska bli pappa till vårt barn, jag är helt säker på att han kommer bli den bästa pappan i världen. 
.
Hoppas ni haft en fin tisdag.
Puss Ett soligt augusti

Hej! 

Augusti bjuder hittills på härligt väder och sensommarkänslor. Jag sitter på bussen hem efter en av de vanligaste jobbdagarna på länge, de flesta av mina kollegor är tillbaka efter semestern och våra brukare likaså. Det har varit lyxigt att jobba i mindre skara under sommaren men känns samtidigt skönt att få tillbaka alla. Alla tillför sitt speciella till arbetsgruppen och när folk är iväg på semester märks det extra mycket att någon saknas. 
.
Jag har bestämt mig för att jobba 2v in i september = jag jobbar en månad till ganska exakt. Mycket kan hända men just nu mår jag verkligen jättebra och känner att jag lika gärna kan jobba lite längre. Jag kommer gå i skolan samtidigt vilket innebär att jag bara kommer vara på plats på jobbet ca. 2 dagar i veckan vilket känns lite lagom. Det om det. 
.
Utöver jobb så rullar vardagen på som vanligt. Vi hade besök av både Johanna & mina 2 äldsta syskonbarn i förra veckan & av Albins mormor och morfar nu i helgen så det har varit full fart på siståne. Igårkväll kände jag mig nästan lite tom när jag hade gått och lagt mig, nästa sak som är planerad är skolstarten (vilket jag inte ser fram emot sådär överdrivet mycket) och sedan är det i princip förlossningen vilket känns GALET! Vi har haft mycket att pyssla med hittills, semester, barnvagnsköp och diverse besök, småpyssel helt enkelt men nu är schemat tomt ett tag framöver vilket känns både konstigt och välbehövligt. Vi ska komma iväg och köpa en spjälsäng och lite sådana saker i nästa månad men annars är det förvånansvärt lugnt. Jag misstänker att vi som alltid kommer ha fullt upp ändå..!
.
Nu ska jag strax hoppa av bussen och gå hem för att byta om, det är träning som står högst upp på eftermiddagens schema. Jag tror att jag även kommer hitta min man någonstans i boxen. 
.Random bilder från kamerarullen 🤷🏼‍♀️


Det som är livet

Godmorgon gänget! 

Måndag och tillbaka till verkligeheten igen. Ett par veckor kvar på jobbet innan det är dags för lite plugg en månad. Tror det kan bli en bra nedtrappning från att jobba 100% till att plugga 100% innan bebis kommer, lite föreläsningar då och då men ändå få tid till att vila och röra på mig. Det sistnämnda blir allt för ofta bortprioriterat i dagsläget för att jag inte riktigt orkar ta mig ut efter jobbet, när jag kommer hem runt 17 och alla vardagssysslor är gjorda vid kl. 19 är energin slut, ofta somnar jag i soffan då. Men det är också i princip den enda åkomman som graviditeten orsakat hittills, tröttheten alltså. Jag mår annars prima och känner mig mer eller mindre som mig själv. Fortfarande smidig i v.27 (26+3 i skrivande stund), är pigg om dagarna (not som much om kvällarna), mina värden är jättebra och jag känner mig fortfarande stark! Så det enda som känns trist är att träningen inte riktigt är vad den en gång varit - meeeen jag har ju hela livet på mig att träna när bebis är här hos oss! 
.
Förra veckan var vi hos BM för kontroll, mätte magen, kollade mini O's hjärtljud, kollade alla min värden och allt såg jättefint ut. Den 22e ska vi på glukosbelastning för att se så jag inte håller på att få graviddiabetes och sedan börjar kontrollerna komma tätare för att se så att bebis växer bra! Så spännande, då känns det verkligen som att det börjar närma sig bf! 
Jag äter ännu inga tillskott och hemma äter vi precis som innan jag blev gravid - lite mindre ostar och i princip allt kött får hänga några dagar i frysen innan vi tillagar det men annars så! Hittills har jag gått upp ca. 6kg och det ska bli spännande att se vad vi slutar på - till en början var jag orolig för att gå upp för mycket men sedan när jag inte gick upp något alls var allt jag ville att gå upp i vikt för att veta att bebisen mådde bra och nu känner jag mig helt neutral i frågan. Såvida både jag och O mår bra spelar det inte någon roll alls! 
.
100% gravidsnack denna måndag! 
Hoppas ni får en fin dag, puss


Vecka 26

Hej från semesterbubblan! 

Vi njuter till fullo av våra lediga dagar och gör allt från att ligga i soffan hela dagarna till att ta långa powernaps i sängen för att senare åka på upptäcktsfärder runt om i Skåne. Denna vecka har vi besökt en hallongård där vi plockat massa bär, vi har varit en sväng i Ystad och vi har beställt barnvagn! 
Jisses! Imorgon hade vi planer på att åka till ett ställe som heter Mölle men vädret säger att det ska bli regn så vi har skjutit på det till nästa lördag i hopp om att få sol då! 
Idag har vi hängt vid havet hela förmiddagen, sedan tog vi en tupplur i sängen och nu har jag precis duschat och albin knallade iväg för att träna. Vi ska iväg och handla lite mat om en stund så jag borde egentligen fixa iordning mig stället för att sitta i soffan och skriva detta, meeen aom sagt det är ju semester så jag ser förbi alla borden och måsten. 
.
Förutom semester och lyxen att vara ledig mår vi bra! Magen växer och mini O sparkar och gör kullerbyttor mest hela tiden. Det är en sån fantastisk upplevelse hela denna graviditet! Jag kan fortfarande träna men igår efter jag hade kört roddintervaller fick jag extremt ont i mina ljumskar så jag ska försöka ta det lite lugnt på de fronten! Än är det många veckor kvar och jag vill hest att kroppen känns såhär bra & smidig hela vägen! 
.
Jag tänkte kasta in ett litet hemskt mobilkollage på barnvagnen vi beställde igår + skötväska jag beställde hem idag! Vi har faktiskt börjat ta tag i att köpa lite saker till mini nu, om än vi beställer det mesta (såååå smidigt att slippa leta i affärer, tackar högre makter för onlineshopping!!)

Vi bestämde oss för en Emmaljunga superviking efter mycket efterforskning! Albin ville ha en grå och jag en svart så det hela slutade i en vagn i färgen lounge black vilket är väldigt mörk grå! Vi bytte standardchassit mot ett loungechassi med lufthjul för lite bättre dämpning! Valet känns jättebra just nu och det känns som en smidig vagn för oss stadsbor men som ändå funkar fint på landet också! 


Att planera framtiden

Godmorgon raringar! 

Jag sitter i vanlig ordning på bussen påväg till jobbet. Helgen har bjudit på lite av varje vilket har varit perfekt. I lördags solade jag på balkongen fram till strax innan 13, vid 14 knallade jag ner till boxen för att sedan gå vidare ut till en av utkiksplatserna i västra hamnen, här spenderade vi hela eftermiddagen kikandes på när det var powerlifting med Fabriken. Jag fotade hela stohejet men några bilder har jag inte orkat redigera ännu, men oj så lyxigt att få fota crossfit utomhus för en gångs skull! 
På kvällen tog vi en glass vid havet tillsammans med ett par från boxen, albin & Challe badade medan jag hängde på bryggorna.
Igår bjöd Malmö på regn och någon mindre storm hela dagen så vi hängde mest i soffan framför serier. På eftermiddagen åkte vi till Ikea för att kika på bebissäng och andra viktigheter & under kvällen foodpreppa jag inför veckan. 
.
Denna vecka ska jag försöka bestämma mig hur hösten ska se ut. Om jag ska jobba september ut eller om jag ska gå hem i augusti och läsa en kurs(!) i september till oktober och sedan vara ledig oktober och tills bebis kommer. Väldigt oklart just nu. Det är så lätt att tänka att jag kommer orka alltihopa när jag har lyxen att må såhär bra, frågan är ju bara hur pigg jag kommer vara om en månad eller två... 
6 av 9 månader har gått nu och jag känner mig pretty much som mig själv ändå. Lite humörsvängningar om jag inte äter regelbundet men det har jag även vanligtvis 🙄 jag försöker sänka tempot emellanåt och när jag är ledig på helgerna blir det nästan alltid en powernap eller två på dagen. Snart går vi in i sista trimestern och det känns helt galet men såklart fantastiskt!
.
Hoppas ni får en fin vecka gänget! 
Puss 

Ni får ett gäng oredigerade bilder på min man! Han satte PR i både böj och mark i helgen. 180kg böj och 220kg mark, och gissa vem som hejade högst av alla samtidigt som jag försökte få till någon vettig bild? 


Perioder av oro och en konstant kärlek

Godmorgon raringar! 

Jag sitter redan på bussen påväg till jobbet för att klara av ett morgonmöte. Det är redan tisdag och om bara några veckor har vi lite semester igen, det känns välbehövligt. Jag har fortfarande mycket energi om dagarna och kroppen känns mer eller mindre som innan graviditeten om än jag börjat få anpassa hur jag ligger, sitter och böjer mig. Men om kvällarna är jag trött, jag har varit kvällstrött hela mitt liv men när jag kommer hem från jobbet runt 17 så lägger jag mig oftast i sängen en stund för att samla lite energi för att laga mat och styra med alla andra grejor där hemma och det är något jag aldrig behövt tidigare. 
.
Jag har haft perioder av oro på siståne, oro för att han ska födas för tidigt framförallt. Jag läser på alla möjliga sidor och appar om hur lungorna  utvecklas nu och längtar så till v. 30 när jag vet att han har stora chanser att klara sig utanför magen. Jag antar att oron till stor del beror på att min syster fick sin yngsta dotter tidigt och det är något jag tänkt mycket på sedan dess. Det finns nog inget hellre jag önskar än att han får stanna i trygga magen i flera månader till och växa på sig ordentligt <3 
Jag har insett att en graviditet präglas av en konstant kärlek till någon man aldrig mött och en periodisk oro. Så fort jag plussade så startade båda dessa känslor, det finns alltid en längtan efter alla de där safe-veckorna, så som v. 12 när man vet att det största risken för missfall minskar, v. 18-20 när man gör RUL och får se så bebis fortfarande mår bra och senare 28, 30 etc när man vet att lungor och andra livsviktiga saker har utvecklats så pass långt att bebis skulle klara sig utanför magen. Samtidigt går tiden så innerligt fort och jag fullkomligen älskar att få vara gravid, man känner sig verkligen som en superwoman. 
.
Till helgen går vi in i v. 24 och helgen i övrigt är ganska oplanerad. Albin ska tävla i böj, marklyft och press på lördag och utöver det ska vi försöka att bara vara. Denna helg har varit fullspäckad med besök från Östergötland och albin jobbar kväll hela denna vecka vilket innebär att vi inte ses alls - så det är alltid välbehövligt med soffhäng och jag behöver tigga åt mig lite extra mycket kärlek efter en vecka ensam! 
.
Mest bebisprat denna tisdagsmorgon inser jag, men så är det nog nu för tiden! Förresten har vi kanske kommit överens om ett namn till honom vilket känns skönt, sedan om han nu får det namnet är ju en helt annan sak 🙄😅 
Puss på er 


+ 3kg och känslan av att vara fin

Godmorgon raringar! 

Juli bjussar på gå himlar och några fjuttiga plusgrader än så länge, jag hoppas det bra vädret gömmer sig för att sedan komma fram igen när jag går på semester i slutet av månaden. 
.
Veckan rullar på och såhär på onsdagen tycker jag generellt sätt att de jobbigaste jobbdagarna är gjorda! Idag ska jag sitta med massvis administrativt arbete hela förmiddagen, sådant som kan kännas såå tråkigt men som är så skönt när det väl är avklarat. 
.
Annat än jobb så ska jag försöka ta mig ner till boxen idag. Jag har ju varit förkyld ett tag nu men äntligen har det börjat lätta så jag tänkte försöka mig på att träna lite igen.  Hittills känns kroppen verkligen oförskämt bra, vi går in i v. 23 på fredag och jag har gått upp 3kg än så länge. Fram till v. 18 gick jag inte upp någonting och var orolig från och till att han verkligen mådde bra där inne i magen, men nuså tycks de där gravidkilona komma ifatt. 
Jag äter helt galet mycket för tillfället, jag förstår inte ens själv hur allt går ner i denna kropp. Framför allt frukost, jisses så hungrig jag är när jag vaknar på morgonen. Sedan rullar det på så hela dagen, mellanmål efter mellanmål för att hålla humöret uppe! En riktig tillväxtperioden just nu helt enkelt, väldigt tacksam att jag ändå känner mig så pigg och smidig! 
Jag känner mig fortfarande så himla fin! Jag satt och tittade tillbaka på bilder på mig själv när vi precis hade plussat och jag hade tagit de allra första fotona på hur kroppen såg ut, jag tror det var i v. 4+2 eller något liknande. Och jag minns att jag var riktigt missnöjd med min kropp då, jag hade inte kunnat träna lika hårt på ett tag pga ryggont och tyckte uppriktigt sagt att jag hade blivit tjock - speciellt runt midjan. Helt galet hur förblindad man blir sv sin egen kropp. Aldrig igen ska jag klaga på denna fantastiska kropp, den är vackrare än någonsin tidigare & starkare än allt. 
.
Nu ska jag strax kliva av bussen & ha morgonmöte! Hoppas ni får en fantastisk onsdag. 
Kärlek 


Att förbereda inför bebis

Godmorgon måndag och ny vecka! 

Hoppas ni haft en fin helg. Min helg har varit hur bra som helst och dessutom har den känts lång vilket alltid är härligt. 
.
I lördags vaknade vi tidigt, jag är fortfarande förskyld så har haft svårt att sova senaste veckan, hur som, så startade vi med lite frukost och soffhäng som sig bör när det är lördag. Jag tog en dusch för att piggna till runt 12 och albin gick och tränade, när han kom hem gick vi till Saluhallen för att äta en sen lunch och köpa hem lite fika. Efter lunchen tog vi en promenad i regnet innan vi landade hemma igen. En såå skön lördag! Vi avslutade den med taco och film innan jag somnade i soffan. Igår var det mindre lugnt, vi hade som plan att storstäda lägenheten - vilket vi också gjorde, i kombination med att jag röjde ur vår megagarderob + en av våra garderober i hallen vilket resulterade i att vi sprang 100 vändor till både återvinningen och vårt förråd. SÅ skönt att bli av med all skit som stått ivägen i ett år. När vi ändå var igång möblerade vi om inför att få in lite bebismöbler i lägenheten. Vi hittade en jättebra lösning i sovrummet och räknar med att få in både skötbord & spjälsäng utan att det blir trångt vilket känns superskönt! 
Ja, det var väl pretty much vår helg, vi har även matpreppat inför veckan och tvättat en himla massa - precis som varje helg! 
.
Den kommande veckan jobbar albin morgon och jag räknar med en förhållandevis lugn vecka på jobbet. Till helgen kommer Anna och Nicke ner till oss men utöver det är det mesta oplanerat! 
.
Ta hand om varandra gänget! 
Puss 

Ett gäng bilder från helgens instagram! Vecka 22 och så mycket kärlek

Hej i regnet! 

Idag har det fullständigt öst ner från himlen heeeela dagen. MEN det är fredsag, ny gravid-vecka, jag ska shoppa lite & ikväll ska vi äta pizza så jag klagar inte. 
Jag kan tycka att det är lite mysigt med regn, även att jag skulle tycka att det var mer än ok om det vädret vände och det blev 27 grader & strålande sol. Jag menar, regn får vi ju ändå de resterande 10 månaderna om året 🙄🙈 
.
Hur som helst! Livet rullar på precis som vanligt, jag har åkt på någon bacill så jag har en tråkig hosta & envisas med att nysa var och varannan minut. Jag har trots detta jobbat hela veckan men känner att energin inte är på topp så det känns lite extra skönt med helg nu. 
.
Bebis är 22 veckor idag, han sparkar och styr och just nu känns det som att jag skulle kunna vara gravid föralltid, så himla härligt! Magen är sådär stor så den syns men jag känner mig smidig, jag mår prima och är inte lika trött som tidigare i graviditeten och jag kan känna hur han styr där inne i magen varje dag. Fantastisk känsla och upplevelse.  Men de senaste dagarna har jag kommit till insikt med att han inte kommer stanna där inne för evigt. Det är flera personer som frågat om jag tänkt mycket på förlossningen och jag har skrattat lite och sagt nej, för jag har alltid tyckt att det känns som en häftig grej och något jag längtar efter, jag menar på ett eller annat vis så kommer ju vår lilla bebis att komma ut!.. fram tills denna vecka när jag börjat tänka på allt. Nu förstår jag varför alla frågat, för jisses som jag tänkt! Jag har läst, funderat, varit oroligt, blivit lugn för att sedan få fullständig panik. Men jag kommer alltid till samma slutsats och det är att ingen förlossning ser likadan ut, så hur många skräckhistorier och hemska förlossningsberättelser jag än läser så kommer jag ändå till insikt med att min förlossning är unik och allt jag kan göra i dagsläget är att behålla lugnet och mentalt förbereda mig inför att få bli mamma! Jag tror att det är ett sätt för hjärnan att förbereda sig och jag tror det är nyttigt om än lite obehagligt att tänka och fundera på allt. 
.
Hoppas allt är fint mer er! 
Nu ska jag kliva av bussen och köpa garn till mamma som stickar massa fint till vår mini! 
Kärlek 

Vi fick hem babysittern här om dagen ochLegolas visade klart och tydligt att den minsann var hans. Vågar inte ens tänka på hur avundssjuk den där katten kommer vara när bebis kommit! 🙈❤


Vardag igen

Godmorgon på er! 

Idag är det vardag igen, hej och hå. Det var förvånansvärt lätt att kliva upp ur sängen strax innan 06 imorse, detta trots att jag inte kom ur sängen förens 11 på förmiddagen igår. 
.
Vår lediga vecka har varit världsbäst! Vi har varit på RUL, hängt vid havet, varit hemma i Östergötland och kramats med alla favvosar, firat födelsedagar och igår hann vi ta det lite lugnt hemma i Malmö innan det var dags för ännu en jobbvecka. Under gårdagen storhandlade vi, jag tvättade 5-6 tvättar, lagade mat och matlådor, tog en powernap på 2,5h 🙈 medan albin tränade och kikade på serier i soffan - en perfekt söndag helt enkelt. 
.
Denna kommande veckan är ganska lugn, jobb och träning är vad som är inplanerat just nu. Jag ska försöka hinna med och njuta lite av allt som händer, vi är redan inne i vecka 21 av graviditeten och jag börjar inse hur galet snabbt tiden går. Förra veckan var vi iväg och kollade på barnvagn(!!!) och i helgen beställde vi hem en babysitter, jisses! Jag har kommit till insikt med att jag inte kan vänta till sista sekund med att köpa allt till bebis och att vi måste börja tänka på och köpa det viktigaste - inte för att det är bråttom ännu men med tanke på att det kunde vara upp emot 10 veckors leveranstid på den barnvagn vi är sugna på så börjar det bli dags att beställa, puh. Så mycket att tänka på när det ska komma en liten minimänniska <3  
.
Hoppas ni haft en fantastisk vecka och att kommande vecka blir minst lika fin! 
Kärlek 


22:08 en måndagskväll

Hej raringar! 

Idag har jag haft min första semesterdag i livet, och jag tvivlar på att jag någonsin kommer kunna toppa den. Vi har ätit lunch på stan, varit på rutinultraljud och ätit glass i solen. När vi kom hem sov vi i 1h innan vi gick till boxen och tränade. Vilken fantastisk dag! 
Allting såg fint ut på ultraljudet, barnmorskan flyttade bf till 9/11 istället för 12/11, detta innebär att vi är i v. 20 (19+3) och nu mera byter vi vecka på fredagar istället för måndagar, puh denna djungel av att försöka räkna veckor! Det viktigaste är att han mår bra där inne! Vi fick kika på hjärna, hjärta, ben, ryggrad, njurar, läppar, fingrar, tår och allt däremellan, så häftigt att få allt förklarat för sig och förstå vad det är man fakriskt ser på den lilla bebisen! 
Han är ca 22cm och väger runt 225g i denna vecka! Jag känner hur han rör sig och styr i magen flera gånger om dagen nu mera och på morgonen kan jag och Albin ligga och kika på när han styr i närmare 30 minuter innan vi kliver upp. Sån fin stund att få prata och längta och tänka på allt som komma skall och allt vi får uppleva just nu! Det känns så lyxigt att kunna ta tillvara på alla dessa små stunder, de betyder så mycket!  
.
Förutom bebisprat då! Vi har njutit av helgen till max! Hängt i solen och fått solbränna, ätit gott och sovit länge på morgonen! Imorgon ska det också bli strålande väder så vi planerar att hänga i skuggan vid havet mest hela dagen. På kvällen ska vi städa läggan inför att vi åker hemåt Östergötland på onsdagmorgon, alltid skönt att komma hem till en ren lägenhet efter man varit iväg.  
.
Nu ska jag fortsätta virka ett par varv på min bebisfilt jag påbörjat och sedan ska jag bädda ner mig i sängen. Hoppas er måndag varit lika fin som min, 
Kärlek! 

Bebeisfilt och jordgubbar med vispgrädde. Och så en bild från idag - han ville inte riktigt vara med på bild utan envisades med att vända bort ansiktet, ha armen för, gapa och svälja vatten och styra med precis allt annat än att ligga i profil. ❤


23 år!

Hej i solen! 

Äntligen torsdag, jag har lite fredagsfeeling vilket alltid är jobbigt när det är mer än en jobbdag kvar på veckan, puh. 
Men hur som helst så är mitt humör på topp, känner mig pigg och längtar efter helgen och semestern, så härligt! 
.
Igår fyllde jag år! Jag hade en vanlig jobbdag och på kvällen var vi ute och käkade med Albins farmor och faster som har mellanlandat hos oss i Malmö innan de åker vidare till Köpenhamn idag. Det var en lugn dag och kändes inte riktigt som födelsedag, men den var fin allafall! Vi funderar på att ta en hotellnatt sön-mån för att fira mer och sedan blir det ytterligare firande nästa vecka när jag ska tåga hemåt. Jag fick finaste odd molly klänningen av albin (ja jag kanske har nämnt otaliga gånger hur fin den är..) den perfekta midsommarklänningen! 
.
Idag är det jobb som gäller följt av arbetsintervju för min del (för samma jobb som jag jobbar på) och ikväll ska vi bara ta det lugnt! 
Hoppas ni får en fin dag! 
Kärlek 


Hej vecka 19 (18+0)

Hej raringar! 

Idag går vi in i vecka 19, jisses, jag har alltså varit gravid i 18 hela veckor idag & från och med nu börjar vi plussa på dagar på v. 19! Jag tycker fortfarande hela sättet att räkna veckor på är komplicerat men har börjar acceptera att man fakriskt är inne i vecka 19 när man har gått 18 fulla veckor - efter ca. 15 veckors tjat av albin som försöker förklara logiken i det hela för mig. 
Jaja, bebis börjar bli stor nu hörrni, han buffar omkring och styr mest hela tiden där inne och igår var första gången som vi kunde se att magen rörde sig lite då han låg så pass långt ner, så MYSIGT! Jag var rädd att jag skulle tycka det var obehagligt att känna rörelser av bebisen men det gör jag såklart inte, jag antar att der bara är svårt att föreställa sig att en liten minimänniska sprattlar omkring där inne innan man upplevt det. 
Om alla dessa böcker och appar stämmer så är mini ca 20 cm och väger runt 170gram just nu! Idag är det även 1v kvar till RUL och jag börjar redan bli nervös. Alla dessa extra undersökningar vi fått göra har gjort mig nojig inför att besöka barnmorskan, även då vi nu vet att han mår bra där inne så är det ett orosmoment - samtidigt som det alltid är en lättnad att få se honom såklart! 
.
Utöver bebisprat då! Helgen har varit jättebra, vi har mestadels tagit det lugnt vilket var välbehövligt för min del. Vi har promenerat mycket och jag har lyckats bränna mig i solen (ovanligt..) jag har bakat bullar och kakor inför kommande födelsedagsfirande, vi har kikat på när laget i boxen tränat och så har vi sett himla massa serier i soffan! Efter denna vecka har jag och albin en veckas semester ihop, det känns så lyxigt! Vi har aldrig tidigare haft semester ihop eftersom jag alltid pluggat och där med även jobbat hela somrarna igenom! 
.
Hoppas allt är fint med er! 
Njut av veckan, puss! 

Jag har varit dålig på att fota på siståne så ni får njuta av ett gäng fina bilder som manda tog på oss innan vi hade gjort graviditeten offentlig <3


Känslor överallt

Ännu ett morgoninlägg. Godmorgon på er gänget! 

Senaste dagarna har jag kommit hem från jobbet och varit ledig, det har typ inte hänt någonsin i mitt liv tidigare. Jag har alltid haft något projekt på gång, något plugg att göra, någon bok att läsa ifatt, bilder att fixa, något jag lovat göra åt någon, körlektioner hit och körskoleteori dit. Men nu är jag ledig när jag kommer hem från jobbet, det är både enormt skönt men också lite märkligt. Jag har tänkt försöka ta mig iväg och träna men har känt mig trött denna vecka så jag har skjutit på det lite. Varje dag senaste tiden har jag varit tvungen att sova någon timma på soffan. Så var det även precis i början av graviditeten, då kunde jag sova i flera timmar oavsett var jag befann mig någonstans. Så jag antar att bebis växer mycket just nu & därför tar lite extra energi från mig. All denna trötthet leder till att jag har noll kontroll över mina känslor. Här om dagen drog albin något dåligt skämt när vi lagade mat tillsammans och jag skrattade tills jag inte fick luft och från ingenstans började jag storgråta, jisses alla dessa okontrollbara känslor. Lite av ett lyxproblem just nu, att jag känner allt i hela världen på samma gång. 
Men ikväll kanske det blir lite träning, det hade varit skönt att röra lite på sig! 
På tal om träning så har jag i princip inte gått upp någonting i vikt ännu. Jag misstänker att alla mina muskler försvunnit typ och där med har kilona jämnat ut sig. Dessutom hade jag väldigt svårt att äta i fram till v. 12 vilket gjorde att jag levde på vitt bröd med Bregott, snabbnudlar av ett visst märke med kryddsmak och kiviks Pärondryck. Så vem vet, snart kanske graviditetskilona springer ifatt mig! 
.
Nu ska jag vila en stund på bussen innan jag är framme på jobbet.
Kärlek till er 
Ett regnigt Malmö

Godmorgon raringar! 

Här öser regnet ner och hela den härliga juni-feelingen jag hade förra veckan byttes tvärt ut mot en känsla av oktober och höst. 
Så jag sitter på bussen med Lasse Winnerbäck i lurarna, och jag kan inte undgå att tycka det är lite mysigt ändå, trots att jag liksom alla andra gärna vill ha 26 grader och sol i juni - men jag menar, det är sällan mer än 15 plus runt midsommar så jag antar att detta väder är mer eller mindre standard såhär års. 
.
Sedan sist jag skrev har vi gått in i vecka 18 vilket innebär att vi snart är halvvägs in i graviditeten! Tiden hittills har verkligen gått jättesnabbt. Vi har även fått reda på att det bor en liten pojke i magen! Det känns fantastiskt att vi ska få bli föräldrar till en son - som vi längtar efter honom <3 även då jag
stortrivs med att vara gravid, jag har ju fått må så oförskämt bra än så länge och jag känner mig för det mesta också fin vilket känns lyxigt! Sedan sist har jag även börjat känna när bebis rör sig inne i magen och just nu finns få saker som slår känslan av att mini rullar runt och stökar omkring i magen! Jag kan ligga i soffan en halv dag och bara vänta på att han ska röra sig 🙈
.
Om mindre än 2 veckor ska vi på RUL också, vi har ju redan varit på ett ultraljud i vecka 12 men det ska bli så spännande att se honom igen! Tänk vad han har vuxit sedan sist! I denna vecka vi är i nu räknar man med att bebis är i samma storlek som ett granatäpple, helt otroligt så snabbt de utvecklas och växer! 
Utöver bebisprat och jobb så är det ganska lugnt just nu. Jag fyller år nästa vecka och vi får besök av Albins farmor och faster. Veckan efter det har vi semester och ska som sagt iväg på RUL & i slutet av den veckan ska vi tåga hemåt Östergötland för lite midsommarfirande! 
.
Hoppas allt är fint med er! 
Puss 


Livet ur ett större perspektiv

Hallå igen hörrni. 

Idag har vi riktigt Malmöväder här i söder. Det är sol men sådan innerlig blåst. Jag möttes av doften från havet så fort jag klev ut genom porten imorse - ett riktigt sommartecken för mig efter några år här i staden.
.
Onsdag idag, mitten av veckan och en lång dag på jobbet då vi både har utbildning och APT efter jobbet, men det känns alltid lättare att stanna på jobbet till strax efter 18 när jag vet att albin ändå jobbar kväll. 
Annars är livet sig likt, jag har lyckats få på mig ett par jeans för första gången på över en månad & aldrig trodde jag att ett par mammabyxor kunde göra mig så glad. Men att få känna sig som sig själv igen och slippa alla dessa hemska leggings är verkligen guld värt! Jag ser fram mot sommaren så jag kan ha bekväma klänningar i alla dess former och färger! 
.
Denna vecka är ganska lugn fram över fakriskt. Imorgon händer dock något spännande! Vi får veta om jag har en pojke eller flicka i magen! Eftersom jag var tvungen att göra moderkaksprov så finns redan provsvar som visar vilket kön bebisen har, dock har genetiska avdelningen i Lund bara telefontid mellan 14-15 på måndagar och torsdagar. Men det känns jättekul! För oss var det givet från början att ta reda på könet, inte för att det spelar någon roll utan för att jag har sjuka kontrollbehov och är rädd för att ställa in mig på det ena eller andra. 
På fredag önskade albin tacokväll och i helgen ska vi försöka komma iväg på bio & så antar jag att det blir endel häng i boxen och framför datorn eftersom Fabriken tävlar i Regionals i helgen! (Regionals = kval för att komma till VM i crossfit ish) 
Så, jag har visst supermycket att se fram mot denna vecka ändå!  Fantastiskt 🙌🏼 
.
Ha en fin dag hjärtan! 
Puss 

Prinsesstårta! Det har vi ätit mycket av denna graviditet. Det började när vi plussade, sedan dess har vi köpt det så fort vi fått ett bra besked. 

Som efter första ultraljudet, när jag hade gjort moderkaksprov, när vi fått glada provsvar etc. Dessutom är det en av väldigt få saker som är söta som jag är sugen på. 


Anledningen till denna frånvaro

Godmorgon raringar! 

Jag tänkte att det var dags att jag förklarade mig lite, inte för att jag vanligtvis är sådär jätteaktiv här längre, men nu var det himla länge sedan jag skrev någonting. 
Och anledningen är att jag har haft fullt upp med att sova, växa ur alla mina byxor och ta hand om den lilla bebis som bor i min mage! 
Det är helt galet, underbart, spännande och fantastiskt!
 Det har varit ett par veckor av oro längtan, glädje och tårar på siståne då vårt KUB-test visade på "dåliga" siffror vilket resulterade i att vi fick göra ett moderkaksprov och vänta ytterligare på nya provresultat. De första resultaten fick vi redan förra veckan & de visade att bebisen var FRISK från trisomi 18 vilket var den avvikelse vi hamnade på ett gränsvärde för! Jag kan inte ens beskriva känslan när jag fick det telefonsamtalet, det var nog den bästa dagen i livet. Och så igår fick vi resten av våra resultat som visade att alla bebisens kromosomer är helt normala vilket innebär att det bor en stark och frisk liten bebis i magen! Så igår kände vi att vi äntligen kunde dela med oss av vår fantastiska hemlighet, att vi ska bli föräldrar i början av november! 
Jag gick in i vecka 17 igår och senaste veckorna har jag fått kämpa med att dölja magen under stora t-shirts och skjortor. 
.
Vi är allafall gladast i världen och längtar efter sommaren med bebismage och efter att träffa bebis i vinter! 
Jag ska försöka hålla er lite uppdaterade här och om inte annat så lär jag plublicera en hel drös bebisrelarade bilder på instagram. 
All kärlek till er, var rädda om varandra. 
<3

Manda fotade oss i Pildammsparken här om dagen! Världsbäst <3


Lång vecka trots kortvecka

Hej raringar! 

Äntligen fredag! Jisses så skönt. Trots att det varit en kort jobbvecka har det känns såååå segt. Jag som trivs på jobbet & älskar att hänga där brukar tycka att veckorna springer iväg men denna jobbvecka har känts som närmare 9 dagar och inte alls som 4. 
I helgen ska vi ta det lugnt, förra helgen var fullspäckad med familjehäng & påskfirande, det var så lyxigt & mysigt att vara hemma hos familjen men det är alltid mycket som ska hinnas med! Så denna helg ska det bli skönt att bara få ta sovmorgon, gå till boxen & träna & göra de där vardagliga sakerna tillsammans med albin, allt helt utan stress. 
Dessutom har albin jobbar kväll denna vecka så vi har inte haft möjlighet att ses alls, vilket gör att det känns extra viktigt att få hänga med honom. Saknar honom så mycket dessa veckor, hade aldrig kunnat gissa att det skulle vara så efter mer än 6 år tillsammans - känns så fint att äntligen få träffas igen på fredagskvällen, jag blir alltid alldeles tårögd när han kommer hem & det känns som om han varit borta i evigheter. #blödig 
.
Annars är livet kanon precis som vanligt! Våren är här, om än det regnar just idag. Det är grönt på gräsmattor & bladen på träden börjar slå ut, så skönt! Dessutom är det mindre än en månad kvar till vi åker till Paris nu! & direkt när vi kommer hem ska jag iväg till Östergötland igen & krama på familjen. 
Nu ska jag hoppa av bussen & springa in på Ica maxi, taco-shopping står på schemat! 
Puss 


Tisdag och veckans planer

Godmorgon raringar! 

Klockan är tidigt och jag sitter på bussen påväg till jobb. Min första jobbdag denna vecka faktiskt! I fredags tog jag ledigt pga att jag skrev mitt teoriprov för körkortet vilket kändes lyxigt! Jag var även hos frissan & klippte av allt slitet vinterhår. I helgen har det varit väldigt lugnt, både jag och albin har varit trötta så vi har plockat och städat i lägenheten, vi har tränat lite och ätit gott! En skönt uppladdningshelg inför påskfirandet denna vecka! 
Igår var jag också ledig. Jag kuggade min uppkörning på morgonen och efter det tog jag legolas till veterinären. Han har varit förkyld ett tag och i helgen så har jag upplevt honom som slö. Så det togs blodprov, röntgenbilder, gjordes undersökningar och en hel hög andra saker. Tillsist fick vi antibiotika i 14 dagar till att börja med + något antiinflammatoriskt så förhoppningsvis slipper han sin förkyldning snart. Han har även ätit dåligt senaste dagarna men redan igårkväll började han äta igen & inatt väckte han oss vid 03 och ville ha mat så det känns skönt att han är på bättringsvägen! 
.
Så, resten av veckan då? På torsdag åker vi heeeeem till Östergötland! & ingen är gladare än mig för det! Vi har inte varit hemma sedan i julas och då hann vi bara träffa min familj i ca 2h på julafton så det ska bli så skönt att träffa alla. Det känns som evigheter sedan sist <3 
.
Nu är jag strax på jobb! 
Hoppas ni får en fin vecka, puss! 


Mars 2017

Älskade älskade mars, välkommen! 

Der känns härligt att det börjar bli vår! Även att det trillade ner snö från himlen här om dagen & det mestadels är grått här nere i Skåne för tillfället så har jag ändå lite vårfeeling, & jag vet att allting blir grönt & börjar blomma i slutet av mars här nere sådet  känns fantastiskt. 
Utöver att glädjas åt att det är vårmånad så är tillvaron i allmänhet väldigt fin. Just denna helg har vi besök av elin, tobbe och minousan, lyxigt att få bebisgosa i flera dagar!  
Annars är det jobb, crossfit och körkortspluggsom gäller, jag har dessutom bokat min uppkörning + skrivning så jag känner att jag har lite mer press på mig att ta tag i saker och ting nu. Vilket är jättebra, jag får oftast allra mest gjort när jag har en deadline. 
.
Uhm, förutom vardagen som rullar på så saknar jag familjen där hemma. Jag har inte träffat varken mamma, papp, jill & barnen eller Johanna & co. Sedan julafton vilket gör lite ont i hjärtat. Ibland känns avstådnetmellan Linköping och Malmö enormt. Men vi har tänkt åka hem i påskhelgen, så då ska jag se till att ta till vara på all tid tillsammans med familjen. 1 månad till borde jag klara, speciellt eftersom att veckorna just nu springer iväg. 
.
& efter påsk kommer maj & Paris. & sedan juni, födelsedag, midsommar & lite semester! 
Men först! Njuta av nuet ❤ 
Puss på er 


Paris i maj

Hej gänget! 

Hoppas allt är fint med er! Här är allt lugnt, precis som alltid när jag kikar in för att skriva några rader. 
Vi har haft finbesök från Anna sedan sist, besökt Malmö museer, hängt på boulebaren, Open (kval till EM i crossfit) har startar & vi har hejat för fullt på vårt lag i boxen! Vi har även börjat fundera över hur påsken kommer se ut & så har vi bokat en resa till Paris. 
Vi har helt enkelt haft ett gäng härliga vardagar (& ett par helger) sedan sist! 
.
Så, en weekend i Paris i maj känns mysigt! Vi har en hel lista över resemål & efter LA, vegas & Grand Canyon står Paris med alla dess gator, caféer & sevärdigheter. Både jag & albin är lite för aktiva för att bara åka på solsemester, jag tycker det är avkoppling att få göra precis det man vill - & att se nya saker, äta god mat & uppleva livets alla guldkorn med någon man älskar toppar det mesta! 
Sedan kan det vara mysigt att få sola & bada ibland, men det ska helst vara i kombination med upptäcktsfärder & andra härliga saker! 

Nog med resedrömmande & sommarlängtan, lunchen är slut & det är dags att ta tag i jobb igen. 
Puss på er raringar 

Just ja; jag försöker ju få ihop der här med körkortet också för den som undrar hur det går! 


Februari och vardagslivet

Hej igen raringar! 

Det är snart en månad sedan sist jag skrev något, mestadels för att jag styrt med annat. 
Idag har jag fredagsfeeling fast att det bara är torsdag, sånt kan vara lite surt - men samtidigt lite lyxigt på något underligt vis. 
.
Så, sedan sist har vi nog inte gjort så mycket?Jobbat för fullt, tränat massvis & så firat 6 år tillsammans. Det känns som att jag & albin varit tillsammans föralltid, men ändå är jag sådär löjligt nykär förjämnan, tänk så lyckligt lottad jag är som får dela hela mitt liv med honom! Det är galet att Malmö har varit vårt hem i 3,5 år och vi har snart varit förlovade i 1år, tiden springer verkligen iväg. 
.
Annars då? Jaa ni, för första gången på länge har jag inte sådär jättemycket att berätta. Vi lever i en fantastisk vardag och jag försöker stanna upp för att njuta av nuet så ofta jag kan. Framtiden känns spännande och vi välkomnar den med öppna armar, vad som händer under 2017 är ännu oklart. Ett par resor, kanske ska jag läsa någon kurs? Kanske ska albin plugga, byta jobb eller tävla massor i crossfit. Oklart men härligt att livet inte längre planeras utifrån tentor och studiemedel. 

Ta hand om er! 
Pussar & kärlek från Malmö Vardag & möten

Godmorgon mina fina! 

Tisdag igen & ännu en jobbdag tar sin början, idag är det morgonmöte som står på schemat & i eftermiddag ska jag köra en dubbellektion med körskolan! Börjar bli lite otålig med det där körkortet nu känner jag, fullkomligen avskyr när saker drar ut på tiden (även att det är mitt eget fel), meeen bättre att fortsätta nöta än att kugga uppkörningen, så jag kämpar på! 
.
Jag sitter på bussen med Lasse Winnerbäck i lurarna & rullar livet på! Träningen känns fantastisk & jag älskar att kunna lyfta lite igen! I söndags gjorde jag frontsquats på 60kg & igår körde jag en 21-15-9 wod med overhead-squats, burpees & hang power clean! Jag blir så glad av att kunna göra övningarna som jag tycker är allra roligast igen! Kippade pullups och boxhopp är jag dock lite för feg för än, men om någon månad hoppas jag på att kunna göra även det igen! 
.
Men livet är ju mer än bara träning! Även om det ibland inte verkar som så i vårt hushåll, hah! I helgen till exempel ska jag ta tåget till Växjö för att hälsa på storebror! Det ska bli mysigt, bara hänga han & jag, det var inte igår direkt! Men jag tänkte jag skulle passa på att åka upp när albin ändå ska iväg på träningsläger, (ni hör ju, livet planeras utefter träning). 
.
Hoppas ni får en fin dag & fortsatt bra vecka! 
Puss på er 

Lite instagram-bilder från helgen! Jag bakade kalljäst källarfranska till söndagsfrukosten, vi var iväg & spelade biljard & massor andra spel med ett fint gäng här i Malmö & så hängde vi en hel del i soffan! Bra helg! 


Onsdag

Godmorgon på er raringar!


 Redan onsdag igen, jag förstår inte hur snabbt veckorna springer iväg. 
Jag har egentligen inte speciellt mycket att berätta för er, vardagen rullar på och det mesta är som vanligt fakriskt. 
Jag har börjat köra wodar tillsammans med andra igen! Det känns kul, & dessutom så har jag förhållandevis mycket flås kvar vilket förvånad mig lite. Dock är det lätta vikter som gäller ett tag framöver för att stärka upp ordentligt så jag inte får några bakslag med ryggen och tvingas börja om med rehab och vila. Men! Igår körde jag backsquats på 45 & 50kg! SÅ skönt att det funkar bra utan att det gör ont. Klarade av 8 reps x 5 set på 45 & 5 reps x 3 set på 50 helt utan smärta. Idag känns ryggen också helt ok, lite stel men känns mer som träningsvärk så det är superskönt och kul! 
.
Idag är det ganska lugnt efter jobbet, lite träning möjligtvis. Igår hade jag körskola, handling, möten och hela baletten, tisdagar är ofta fullproppade och ganska tunga så det är alltid skönt när det äntligen blir onsdag! 
& hur går det med det där körkortet egentligen? Tänker ni säkert. Jo jag kan berätta att det åtminståne går framåt! Men himla sakta. I och med att jag bara kör med körskola så kan jag bara köra efter jobbet & då hinner jag bara en enkellektion, sååååå det står lite still just nu. Men vi ska försöka lägga upp en plan för att få ihop det! På lördag ska jag till exempel köra en dubbellektion, Yay! Halkan är avklarad och motorväg börjar kännas med ok så snart så kanske jag äntligen har det där körkortet i handen. 
.
Ni får ha en fin onsdag gänget! 
Puss


Var även iväg & simmade förra veckan! Något jag sagt att jag ska ta tag i länge men som aldrig blir av. Så jag har tänkt varva träningen med lite simning framöver. Vi har fakriskt en simhall bara 10 min promenad från lägenheten så det är lyxigt! 


2017 och storslagna drömmar

Hallå alla fina! 

Jag sitter på bussen påväg hem från jobbet, idag har vi haft apt-möte vilket innebär att jag jobbar 8-18, det känns nästan extra långt bara för att det är onsdag också. Onsdagar är oftast min segaste dag, det känns dock skönt att det är långhelg denna vecka & därmed sista arbetsdagen imorgon! 
.
Hur som helst, så var vårt julfirande hemma i Östergötland jättefint! Jag var glad i flera dagar efteråt, jag ÄLSKAR våra familjer av hela mitt hjärta alltså, så härligt att få hänga & kramas med alla där hemma! På juldagen hade vi det så härligt hemma hos Jocke, my & Prince! Det känns alltid vemodigt (& samtigt skönt) att åka hem till Malmö efter ett par dagar tillsammans med alla där hemma. Ibland förstår jag inte alls hur jag hade hjärta att flytta 40 mil bort när det värker i bröstet så fort man måste pussa hejdå på alla syskonbarn! Men ack så tacksamma vi är för er alla och all er oändliga kärlek, ni är bäst! 
.
Sedan vi kom tillbaka har både jag och albin jobbat! Vi firade nyår i lugn och ro med god mat och många pussar vid havet samtidigt som vi såg hur hela Malmö smällde fyverkerier. Det var fint och kändes som om vi klev in i det nya året med storslagna drömmar och mål! För så är det nog, det känns som om mycket ska falla på plats iår även om det kanske i praktiken inte är så mycket, men möjligheterna känns enorma nu när jag är klar med min utbildning & vi flyttat till en lägenhet som känns som hemma. Allbin har dessutom nära till träningen och jag pluggar för att ta körkort, allt går liksom framåt i ett lagom tempo, det känns som om det händer massvis men att vi ändå hinner uppskatta det hela & samtidigt fundera över framtiden. 
.
Nu har jag nog babblat klart om allt i livet! 
Ha en fin kväll, puss! 


December och snart nytt år

Hej raringar! 

Som alltid så springer december ifrån mig, men just idag känns det helt okej ändå. Imorgon jobbar jag nämligen sista dagen innan det är dags för hemfärd till Östergötland! Jag börjar min torsdagsmorgon med klipp & färg hos bästa Catja för att bli julfin i håret! Sedan rullar tåget vid 15 & jag möter upp storebror i linkan runt 18 varpå vi strax där efter ska hämtas upp av Jill & käka middag tillsammans! Som jag längtar. 
Den 23e fyller pappa år så då ska vi såklart hänga i Hannäs hela familjen. Lördagen spenderad som tidigare nämnt med Albins familj på dagen, vår förhoppning är att även hinna förbi min familj som firar i Slaka för att ge barnen sina paket, detta påvägen till Elin & Tobbe där vi ska äta gröt med Albins pappas sida av släkten haha, ja ni hör ju röran! Men ack så mycket kärlek det är mitt bland allt detta kaos, vi känner oss så innerligt lyckligt lottade över att ha så många vi älskar och få möjligheten att fira jul med hela härliga högen! 
Den 25 ska vi faktiskt försöka träffa Jocke, my & Prince en sväng på eftermiddagen, kul och mysigt att få höra lite hur livet rullar på för dem, känns som evigheter sedan sist! 
.
Men tillbaka till nutid; Nu ska jag hoppa av bussen för att leta julklänning på stan! Albin jobbar kväll denna vecka så jag sysselsätter mig bäst jag kan efter jobbet! 
Puss på er 


Livet i sin enkelhet

Hallå raringar!
Måndag igen och fullfart i vardagslivet, vi har det fint i blåsten, ingen snö så långt ögat kan nå men en hel del sol om dagarna vilket åtminståne är tacksamt!
Helgen var fantastisk, det var härligt att bara få hänga med Albin efter en lång jobbvecka utan att ha talats vid med varandra. I fredags hade vi tacofredag, på lördagen jobbade jag & på kvällen gick vi ut och åt mat på Monster (att hänga på ett steakhouse när man helst inte äter kött är inte att rekommendera, även då de erbjöd lite halloumi & en fantastisk créme brulée) & sedan skulle vi landa i soffan till en film, jag såg 5 min innan jag somnade. Igår körde vi ett ordentligt söndagsröj med storstädning och veckohandling, älskar när det är gjort! På eftermiddagen gick vi till saluhallen där vi köpte hem stenungsbakade kanel-/kardemumma- & saffransbullar och färska blommor. Så himla härligt! Sedan spenderade vi resten av kvällen framför This is us, fantastisk serie för er som missat den! Mvh serienörd.
.
Denna vecka blir förhållandevis lugn, jobb varje dag varvat med körlektioner. På lördag ska jag och Amanda försöka få ihop lite julmys med lussebullsbak & godisstyr, efterlängtat och behövligt med lite häng med den donnan!
.
Nu ska jag möta upp min bättre hälft för att hämta ut ett gäng beställda julklappar innan det blir mellis och träning!
Fina härliga vardagsliv, som jag älskar dig!
Puss på er


Denna torsdag

Godmorgon torsdag!
Hur har ni det hjärtan? Här i Malmö är livet finfint men vädret himla regnigt, men vad gör egentligen det?
Dagarna rullar på, liksom jobbet och livet runt omkring. Jag har haft ett gäng planeringsdagar på jobbet, hunnit med apt-möte & kört en del bil. På lördag jobbar jag på Holy Greens & på kvällen kanske det blir date med mannen i mitt liv.
Dessa veckor när jag kliver upp vid 06 & jobbar till15.30 medan albin jobbar 14-22 är sådär måttligt roliga, vi pussas godnatt & godmorgon men så mycket mer ser vi inte av varandra. Jag lagar mat på kvällen ena dagen som albin senare äter som lunch nästa dag. Men det funkar ju, uppenbarligen! Jag passar på att träna om kvällarna & fördriva tiden på sådant vis, jag som inte är speciellt bra på att vara ensam, haha! Det är tur vi har legolas där hemma, han är åtminståne glad över att slippa vara ensam så många timmar på dagarna!
Så, det händer i mitt liv atm! Heltidsjobb på sociala resursförvaltningen, körlektioner, körkortsplugg, extrajobb på Holy & så lite träning där emellan! Albin hänger mest i boxen på sin lediga tid, & så tvingas han styra en hel del där hemma nu när jag inte har lika mycket utrymme att dammsuga & städa v a r j e d a g!
.
Utöver vardagspusslet längtar vi efter att få åka hem till Östergötland vid jul! Vi ligger lite efter med julklappsshoppingen men det löser sig nog såsmåningom, myclet omtanke bakom årets alla paket åtminstone!
.
Vi hörs snart igen gänget!
PussRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se