U S A

Hallå kompisar! Hur är livet hos er? Här är det oförskämt bra ska ni veta! Igår jobbade jag min sista dag innan semestern & tidigare i veckan har jag varit på spelningar med både Melissa Horn & Miriam Bryant, käkat langos, hängt med Amanda & jobbat en hel massa såklart!
Imorse klev jag upp tidigt för att ta tåget till Linkan där jag lämnade Legolas till mamma & pappa som ska ha hand om honom medan vi är på semester.
Idag fyller även Olivia 18(!!!) år! Så vi har kalasat på tårta & kakor mest hela dagen, så härligt! Alla mina syskon var hemma så det var guld att få några timmar tillsammans med dem & en hel handfull av syskonbarn!
Nu sitter jag dock på tåget tillbaka till Malmö, det blev en snabbvisit till Östergötland som, när resan är slut, har innefattat nästan 7 timmars tågåkande inom loppet av dryga 12h, ganska bra jobbat ändå haha!
Imorgon ska vi fixa det allllllra sista inför resan, (läs; typ allt) vi ska packa, till ticket & hämta ut biljetter till Universal, köpa en solhatt(!), fixa hemma, tömma kyl osv. För imorgon natt åker vi! Hur galet är inte det? Jag kan inte fatta alltså, sedan vi blev ihop, dryga 5 & ett halvt år, har vi sagt att vi ska till USA, att vi ska se Grand Canyon & uppleva LA, & så helt plötsligt så är det dags, nästan lite vemodigt innan vi ens gett oss av.. Haha!
Nu ska jag fortsätta att leta låtar till min roadtrip-playlist, har insett att det lär behövas en sådan när man ska åka til vegas!
& dessutom har jag än en gäng lyckats kasta alldeles för mycket text på er!
Puss raringar, nästa gång jag skriver får ni bilder från the city of angels!


Hej raringar

Meeeen så dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. När jag kikar tillbaka alla herrans år i bloggen inser jag att det är såhär varje sommar.. Sysslar helt enkelt med annat!
.
Här i Malmö räknar vi ner dagarna till USA nu kan jag lova, & inte bara resan utan även att få äta sött & precis vad vi vill igen! Vi fick nämligen för oss att gå på en deff för några veckor sedan, så då körde vi 2 veckor när vi trappade ner på kolhydrater & onyttigheter & nu har vi kört förhållandevis stenhårt den senaste veckan! Mina luncher består mestadels av sallad/keso/kvarg/kikärtor & bönor! Istället för bröd & potatis heh (yummiiie!)
Hur som, idag är det exakt 3 veckor på dagen tills vi åker! Det känns så spännande!
.
Men innan dess ska mycket hinnas med, bland annar kommer mina föräldrar hit, Malmö festivalen drar igång, endel jobb (läs massvis jobb..), jag ska klippa & färga håret på fredag, & så ska det sista inför resan shoppas!
.
Hoppas ni har det guld kompisar,
Nu ska jag kliva av bussen & jobba till 15!
Puss

Eftersom jag mest hänger pä jobbet får ni mobilbilder från jobbet! Woho!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se