fokus

godmorgon!
hur smart var det egentligen att boka resa till LA när man har en tenta att skriva...
haha åh, kan inte slita ögonen från alla länkar och forum som skriver om vad man borde se när man reser till Kalifornien. Vi kommer bo vid Santa Monica så lite strandhäng är ett måste, det är ju endå semseter vi är ute efter, sedan har både jag och albin länge veta åka till Grand Canyon, det är något visst med det stället som jag verkligen längrar efter! Ett par dagar på Disneyland kanske också borde hinnas med och shopping då? Känns som om de där två veckorna kommer springa ifrån oss och att det gäller att planera dagarna ordentligt för att inte spilla massor av tid! Vi åker från köpenhamn 06 på morgonen och är framme mitt på dagen i LA, lagom mosiga i huvudet efter en hiiiimla lång dag hah!
Har någon av er hängt i LA? Vad såg ni och vad önskar ni att ni hade sett? Jag tycker det är supersvårt att försöka hitta en balans mellan saker vi vill se och uppleva och bara hänga på alla milslånga stränder, jag som blir uttråkad så snabbt av att bara sola också ^^ 
.
nu ska jag släppa detta ett tag, och fokusera på tentan, måste verkligen greja detta! bara några månader till examen ju.
puss på er 
snattat alla bilder från we<3it
 
 

LA, nu är vi påväg

Godkväll raringar! 
Tänk för att idag har jag & albin bokat vår resa till USA! Så himla tokigt, visst har vi pratat om det i många år, men min flygrädsla & pengarna har alltid satt stopp för att det hela ska kunna genomföras. Men, så idag när Albin kom hem från sitt nya jobb & jag låg & surade i soffan över min tenta som går åt helvete, så bestämde vi oss bara! Drog in till stan, in på Ticket & betalade skiten, så den 22 augusti 2016 drar vi! Det blir 2 veckor i LA, en massa äventyr, shopping & minnen för bara oss! Som jag längtar! Vår första ordentliga resa ihop, trots att vi varit tillsammans i snart 5 år hae vi bara besökt länder som Norge, Finland & Danmark! Ska bli spännande, & så himla kul! Passar oss så bra att åka iväg till ett ställe där det finns så mycket att se & göra, galet taggad! 
Så, nu ska mer pengar sparas, pass fixas & andra grejor styras med. Så skönt att ha något att se fram emot! 
Kärlek till erRätten till liv

Godmorgon på er hjärtan! 
Här är det vardag igen efter ett par dagar hemma på landet & en fin helg med träning, god mat & filmgos med albin! Idag ska det förberedas inför onsdagens seminarie! 
Imorgon kommer nämligen storasyster med två av mina guldklimpar! Mini E & Hilmis ska gosa med moster i ett dygn :3 ska försöka komma ihåg att använda kameran lite också! 
.
Igår när albin tog tåget hem vid 15 så gick jag på manifestation! Igår var det manifestation  för alla flyktingar. Ni förstår inte hur Centralstationen här i Malmö är just nu, jag får tårar bara jag kliver innanför dörrarna. Människor som sover på golv och bänkar med hela sina liv i två plastpåsar. Tänk vilket öde dessa människor mött. Så, jag bestämde mig för att göra som tusentals andra & stå upp & visa mitt engagemang. Efter manifestationen startade en gående demonstration, vi skulle gå från Stortorget till Migrationsverket i Jägersro, så jag tänkte att jag kunde gå med en bit i och med att vi ändå skulle passera Rosengård. Men under tiden fick vi information om att 150 palestinier som blivit utvisade, men som inte har något land, tältar utanför Migrationsverket. En stor del av människorna har sedan en vecka tillbaka startat en hungerstrejk och varje dag hämtas de med ambulans för att deras kroppar inte längre pallar. Så jag gick med hela vägen. HALLÅ det händer nu!? I Sverige, 3 minuter körväg från min lägenhet. Detta är så sjukt, något måste vi kunna göra? 
Så nu på morgonen ser jag på Korrarna, läser om Palestinakonflilten och försöker greppa, förstå varför Migrationsverket tycker att Gaza och andra ställen i Mellanöstern är en trygg plats att återvända till för dessa människor. 
Hoppas ni har det fint, och att ni alla gör allt i er makt för att hjälpa alla människor som tvingats fly sina hem. Tillsammans kan vi lösa det här och mildra all de ondska dessa människor tvingats utstå. 
Puss på er

På landet

Halluu! 
Jag har lämnat statslivet i Malmö ett par dagar för att ha hand om mamma & pappas hus! Så himla skönt att ha sådan lugn och ro, bara styra i trädgården, gå i skogen & greja! 
Idag har jag plockat lingon & snart ska jag koka sylt! Imorgon ska jag göra granola & sen så kommer Jill och barnen en sväng! 
Hoppas allt är fint med er,
Kärlek

Utnyttja alltid en möjlighet att sitta i en squat! :3 (Trots att det ser ut som om man kissar... Mobilitet är ALLT 💪🏼👌🏼)

Överdrivet positiv till livet

Halluuu babes! 
Hur är livet? Här rullar allt på som vanligt, jag jobbar, kör crossfit & styr hemma! Idag började även skolan på allvar igen, & kära hjärtanes, när jag säger på allvar så menar jag det verkligen, alla som tycker att A 
-& B-kurser på universitet känns lite tungt, börja aldrig läsa C-kurser haha! Åh orkar inte ens tänka på skiten, jag var supertaggad & blev överöst med grejer att göra redan på introduktionen, hej & hå bara 10 månader kvar & viktigt att inte glömma att jag ändå lär mig saker om det jag tycker är allra roligast! 
.
Så efter föresläsningen åkte jag till ikea & unnade mig en matta, nytt porslin & annat skit att lägga pengarna på, nu är jag påväg till gymmet för att trötta ut kroppen lite! Imorgon kommer albin hem, så himla skönt! Jag ska till skolan även då, sen är det städ, tvätt & wod på agendan! I helgen är det jobb, jag har öppning både lördag & söndag, så kommer säkert vara superpigg på måndag :d äsch, jag får allafall frukostbuffé & så slutar jag redan 15 så det är ganska så guld! 
.
I måndags var det personalfest med Condeco, alltså vilket gäng jag fått chansen att jobba med. Jag älskar varenda en av dom, så härliga & fina, jag som brukar ha svårt för tjejer, men att jobba med dessa är sån förmån, jobbet känns verkligen alltid roligt, trodde inte att det var möjligt :}
Nu ska jag se till att inte bli åksjuk på bussen & tagga dubbelpass i boxen! 
Puss på er 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se