nya äventyr

hallå vänner!
har ni det bra där ute? Jag hoppas på det.
Jag tänkte bara kika in mellan tentakskrivandet och ja, jag vet inte, skriva om lite annat än mänskliga rättighter typ. Jag tänkte även berätta att jag efter jul kommer ha en annan blogg, denna kommer finnas kvar, ungefär lika aktiv om nu, men sedan har jag även bestämt mig för att börja blogga för varenda unge, jajjemen, jag ska försöka ta mig tillbaka till ett aktivt bloggande men denna gången för UNICEF, en blogg där jag kan skriva om allt som jag lär mig dagligen, alla tankar kring MR och FKV, kring världen och allt som jag vill åstadkomma och bli, om skolan, om mina åsikter om konflikter, politik, journalistik och livets alla orättvisor. En blogg där man slipper höra om mitt bussåkande och är det kanske finns annat än mobilbilder från gymmet! Det känns som ett bra beslut, jag har ingen att kasta alla mina tankar på (förutom albin som blir helt trött i huvudet av allt mitt tjat om hur orättvis världen är) och någongång vill jag börja skriva om annat än min egen vardag. 
.
Nog om det, uppdaterar er om det någon gång efter jul eller så, när jag fixat lite mer kring det hela. Förövrigt så skriver jag tenta, igen. Jag förstår inte var tiden tar vägen, det känns som att allt jag gjort denna höst är att skriva tentor! Men jag har klarat de båda jag skrivit hittills så det känns verkligen sjukt bra, denna jag skriver på nu ska in på måndag och i slutet av nästa vecka tror jag vi får ut en ny hemtentamen som ska lämnas in om ca. 2 veckor. Sen är det några få föreäsningar kvar på sista kursen och sen hem för att fira pappas 60års dag, jul och nyår, när vi kommer tillbaka till malmö efter nyår är det bara 4 veckor kvar till vi åker till Trysil och jag ska bryta benen på snowboard, sjukt nice! 
.
Allt är bara bra som ni hör, idag har jag även hängt i skolan och fått hjälp av massa bra människor, jag som annars vägrar be om hjälp fick ge mig när jag verkligen inte kunde komma vidare och tentan ska vara klar på måndag. Tacksam att det finns så bra resurser!
ja, lite allmän info och alldeles för lång text precis som alltid,
puss på er!
Oredigerade gosbilder på favvograbbarna, de på Abin är från när vi var i köpenhamn i början av hösten och bilderna av Ville fotade jag i all hast när det var ÅFF-dagen i åtvidaberg första gången jag var hemma efter sommaren!
 

Namn & dess betydelser

Godkväll! 
Jag har haft myskväll här hemma i Rosengård, kikat på idol & ätit lösgodis & ostbågar! Nu är jag nerbäddad i sängen, kikar på lite serier & fastnade i att kolla på vilka namn som är godkända i Sverige & inte. Det hela resulterade i att jag började leta efter mitt eget namn som tycks betyda "Guds nådegåva" vilket jag tycker är himla fint! Ni ska få en lite wiki-förklaring på vad Guds nådegåva är så ni oxå kan tycka att det är bland den finaste förklaringen mam kan ha på ett namn; "inom kristendomen betecknar en andegåva, synonym till nådegåva, en särskiljs personlig förmåga som en kristen kan få av nåd dvs utan att själv prestera något eller förtjäna den. I nya testamentet beskrivs nådegåvorna som personliga övernaturliga förmågor som ges av Den Helige Ande till en enskild kristen för att denne skall kunna tjäna andra människor och Gud på ett eget sätt som ej vore möjligt i ren mänsklig kraft" 
Himla charmigt tyckte jag! 
.
Nu är det sovdax, imorgon är det gym & plugg som gäller! & om mindre än en månad är vi hemma för att fira jul & pappas 60(!) årsdag! ❤️
Puss på er
En av dessa små hårbollar blir troligtvis Malmöbo efter jul! Sååå mysigt! 

Jannice <3 mobilen

Ja, jag är alldeles för lat för att blogga från datorn! Mobilen är det bääästa. 
Idag har jag varit ledig, så vi har städat & tvättat, så skönt att ha det gjort! Jag har även hämtat ut mina nya glasögon :) 
Nu väntar vi på att Albins mamma, elin & Nicke ska komma, vi ska greja lite hemmagjord pizza & ha myskväll i lägenheten! 
Puss på er Tåg

Halloj! 
Jag sitter på tåget hemåt Östergötland, har passerat Nässjö så är snart hemma ska ni se. Fina Erik hämtar mig på stationen & sen blir det idolmys hos Jillis, det va allt för länge sen jag hängde i soffan på smultronvägen med storasyster & dissade människor på tv!
.
Så, idag skrev jag alltså den där tentan som tagit över mitt liv de senaste 4 veckorna, så denna helg är jag ledig! Ni förstår inte känslan när man lämnat in aaaaallt för en delkurs & man verkligen inte har någon kurslitteratur att läsa eller arbete att skriva, det känns så bra i hela kroppen! Så denna helg ska jag bara unna mig massvis med mys (nästa helg oxå för då kommer Albins familj till Malmö hehe, lyx!) 
.
Annars är livet himla bra, är sjukt glad över att det är snö hemma! Kändes jätteskumt att ta fram vinterjackan när jag packade igår, i Malmö är det fortfarande skinnjacka & soliga höstdagar som gäller, det kallaste vi haft hittills tror jag är runt 8 grader någon morgon när jag åkte till skolan. Insåg även att jag inte ens äger några vinterskor, hängde i mina airmax hela förra vintern i Malmö, tokigt. Kanske får bli ett par fina kängor iår trots allt. 
.
Nu ska jag spara lite batteri i mobilen & sura över att tåget inte har något wifi. 
Puss på er! 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se